Categories
Geen onderdeel van een categorie

BESTE RESTAURANT VAN DE WERELD

De beste restaurants ter wereld op het gebied van locatie, eten, klantenbestand, medewerkers en faciliteiten zijn;

  1. Osteria Francescana: Dit restaurant, dat bovenaan de lijst van beste restaurant van de wereld staat, bevindt zich in Italië. U moet zeker naar dit wereldrestaurant gaan dat op de eerste plaats staat in de lijst van beste restaurants ter wereld.
  2. El Celler de Can Roca: El Celler de Can Roca staat op de tweede plaats in de lijst van de beste restaurant van de wereld en bevindt zich in de middeleeuwse stad Girona in Catalonië, in het noorden van Spanje. Tien jaar geleden verhuisde de familie Roca het restaurant van de oorspronkelijke locatie naar de huidige locatie aan de overkant en heeft het een luchtige, eigentijdse ruimte met een grote keuken.
  3. 11 Madison Park: De hoogtepunten van dit wereldrestaurant zijn de perfecte combinatie van geweldige gastvrijheid en voortreffelijk eten in een unieke omgeving in New York City. Eleven Madison Park is de nummer 1 in de 50 beste restaurants van de wereld. Mede-eigenaars Will Guidara en Daniel Humm hebben er hun voornaamste doel van gemaakt om de muren tussen de eetruimte en de keuken af ​​te breken, zodat de klantervaringen transparant en harmonieus zijn. We raden u aan om een ​​wereld restaurant te bezoeken dat voor zijn klanten zorgt om hun unieke smaken te proeven.
  4. Central: De vierde plaats in de lijst van beste restaurants van de wereld is Central, Peruda. Het is een van de beste wereld restaurants.
  5. Noma: Het heeft twee Michelin sterren wereldwijd en het wereldrestaurant in Kopenhagen, Denemarken, wordt gerund door chef-kok René Redzepi. Het werd in 2010, 2011, 2012 en 2014 door Restaurant Magazine verkozen tot ’s werelds beste restaurant.

6.Mirazur: Wat dit bbijzonder maakt, is dat het aan de Franse kant van de Rivièra ligt, op slechts een paar kilometer van de Italiaanse grens. Het restaurant is een hemelse plek om te genieten van de gerechten van chef-kok Mauro Colagreco, geïnspireerd door zijn Argentijns-Italiaanse afkomst. U kunt naar deze prachtige plek gaan om heerlijk eten te proeven wanneer u de gelegenheid hebt.

  1. Mugaritz: Gelegen in Spanje, staat dit restaurant op de zevende plaats in de ranglijst van beste restaurants van de wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.