Categories
Geen onderdeel van een categorie

RESTAURANT MET MICHELIN STERREN

Michelin-sterren zijn een beoordelings raamwerk om restaurants te beoordelen op hun algehele kwaliteit. Volgens dit raamwerk betekent één ster “een geweldig restaurant”, twee sterren betekenen “fantastisch koken dat een omweg waard is”, en drie sterren betekenen “ongewoon eten dat een ongewone reis waard is”. Wereldrestaurants kunnen één tot drie Michelin-sterren krijgen en het is van cruciaal belang om in gedachten te houden dat zelfs één Michelin-ster als een eer wordt beschouwd. Een beoordeling van één ster is niet bedoeld om de gerechten van een wereld restaurant te bekritiseren, maar juist om het te onderscheiden.

 • Eén ster: het restaurant wordt als uitzonderlijk goed beschouwd in zijn categorie, maar is op een aantal manieren beperkt. Dit wereldrestaurant heeft een kwaliteitsmenu en kookt volgens een betrouwbaar goede standaard, maar het heeft misschien een uniek onderdeel nodig dat mensen keer op keer weer terug haalt.
 • Twee sterren: het wereldrestaurant heeft een geweldige keuken die kan worden beschouwd als een originele stijl. Dit restaurant heeft iets opmerkelijks te bieden en is een omweg waard om te bezoeken tijdens uw reizen.
 • Drie sterren: het restaurant heeft een ongebruikelijke keuken en is een buitengewone reis waard. In plaats van een halte op uw route is dit wereldrestaurant het doel. Dit restaurant serveert onmiskenbare gerechten die tot in de perfectie worden uitgevoerd.

Het bezit van drie Michelin sterren wereldwijd is misschien ongebruikelijk, maar een paar restaurants is het gelukt. Deze restaurants met Michelin sterren behoren tot ’s werelds beste culinaire plekken vanwege hun groei, inventiviteit en een paar van de beste gerechten die u ooit zult proeven. Hieronder staan 10 van de restaurants met Michelin-sterren;

 1. Alinea: Chicago, Illinois,
 2. Azurmendi: Larrabetzu, Spanje,
 3. Elf Madison Park: New York City,
 4. Per Se: New York City,
 5. Osteria Francescana: Modena, Italië,
 6. Robuchon au Dôme: Macau,
 7. Het restaurant van Meadowood: Napa Valley, Californië,
 8. Le Bernardin: New York City,
 9. Restaurant de l’Hôtel de Ville: Crissier, Zwitserland,
 10. The Fat Duck: Berkshire, Verenigd Koninkrijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.